A Hazmat Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.  fő profilja a különböző biztonságtechnikai eszközök, felszerelések forgalmazása, szervizelése, felülvizsgálata és javítása.

Két fő termékcsoport jelenik meg a termékpalettán:

A TŰZVÉDELEM ÉS A MUNKAVÉDELEM.

Miért bízhatsz munkatársaink szakértelmében, termékeink magas minőségében?

  • Szakembereink folyamatosan továbbképzéseken, oktatásokon vesznek részt, hogy a viszonteladóinkat, az ügyfeleinket maradéktalanul kiszolgálhassuk.
  • Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért igyekszünk a legmagasabb színvonalat biztosítani a viszonteladóink, ügyfeleink részére.
  • Igyekszünk minden partnerünket ellátni a számára szükséges ismeretekkel, tájékoztatásokkal.
  • A viszonteladóinkkal egyedi, személyre szóló szállítási szerződéseket, megállapodásokat kötöttünk.
  • Minden újdonságról tájékoztatást nyújtunk a nagyközönség felé.
  • Folyamatosan fejlesztjük, tűzoltó készülék karbantartási szolgáltatásunkat, igyekszünk a legújabb karbantartói technológiákat bevezetni.

Hazmat

Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

A Hazmat Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.
1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Naprakész szakmai tudás

Folyamatos tájékoztatást és oktatást nyújtanak számunkra az estleges szakmai és kereskedelmi változásokról, újdonságokról. Annak érdekében, hogy a viszonteladóinkat, az ügyfeleinket maradéktalanul kiszolgálhassuk, hogy teljes körű, minőségi kiszolgálásban részesülhessenek, szakembereink folyamatos továbbképzéseken, oktatásokon vesznek részt.

Számunkra roppant módon fontos a minőség:

  • minőségi termékek
  • naprakész kiszolgálás,
  • megbízható szolgáltatások,
  • értékes partnerkapcsolat.

Gyár-üzemlátogatás

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy márkaképviseletként, a külföldi-beszállítói partner-cégeknél, gyár-üzemlátogatásra van lehetőségünk, ahol folyamatos képzésben veszünk részt, mely tudást, információt ügyfeleink hasznára tudjuk fordítani.


Hazmat 
Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. rövid története

Cégünk megalakulásakor egyszemélyes társaságként működött. Ebben az időben még a kapcsolatok kialakítása, a márkaképviselet „viszonteladói hálózatának” kiépítése volt a fő célunk, melyhez elengedhetetlen volt, a környéken dolgozó tűzvédelmi vállalkozások megismerése, hogy tájékoztassuk őket a lehetőségekről, szolgáltatásainkról, termékeinkről.

Ennek a kitartó munkának, és az ezzel járó növekvő elvárásoknak köszönhetően, egyre jobban alakult a cég gazdasági helyzete, mely új piaci lehetőségeket nyitott meg: alkalmassá vált a direkt értékesítésre.

Cégünk egyik igen fontos alappillére volt a minőség – ár – arány közti egyensúly kialakítása, ezzel együtt sikerült az alacsonyabb árfekvésű konkurens cégek viszonteladói közé is bekerülnünk. Továbbá fontos számunkra, hogy viszonteladóinkat a számukra szükséges ismeretekkel, tájékoztatásokkal lássuk el. A kiváló partnerkapcsolatot a személyre szabott, egyedi konstrukciók alapján kötött szállítási szerződések kötésével erősítjük.

Ezen piaci környezetben igyekeztünk minden újdonságról tájékoztatást nyújtani a nagyközönség felé is, erőnk és lehetőségeink szerint. Különböző fórumokon mutatjuk be termékeinket, nem csak kiállításokon, konferenciákon veszünk részt kiállítóként; és speciális folyóiratokban, szaklapokban jelenünk meg, de különböző online felületeken is.


A Hazmat Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. termékei

A legtöbb terméket a tűzvédelmi területen értékesítjük, mely köszönhető az általunk képviselt márka sokszínűségének.

Specialitásuk és magas árai miatt szorult az értékesítés második helyére a munkavédelem. Az ide sorolt termékek általában különböző vállaltok, üzemek ,cégek körében kerülnek felhasználásra.

A kereskedelmi tevékenységünkkel párhuzamosan folyamatosan fejlesztjük, tűzoltó készülék karbantartási szolgáltatásunkat. Igyekszünk a legújabb karbantartói technológiák bevezetésére. Évről évre új szerviz berendezésekkel szereljük fel műhelyünket. Igyekszünk a selejtezett eszközök, tűzoltó készülékek, tartályok leggazdaságosabb és legkörnyezetkímélőbb mentesítését megvalósítani.

Tűzcsapok vizsgálata és vízhozam mérése területén elsőként alkalmaztuk Flowmaster vízhozam mérési technológiát. Ez a mai napig, a legmegbízhatóbb és legpontosabb vízhozam mérési eredményeket biztosítja.

Sok éves szakmai tapasztalattal védünk és szolgáltatást nyújtunk!

Munkatársaink:

Szabó Balázs Hazmat

Szabó Balázs

Ügyvezető

+36(20)957-6276
ugyfelszolgalat@hazmat.hu

Kiss Lajos Hazmat

Kiss Lajos

Műszaki igazgató

+36(20)365-4220
kiss@hazmat.hu

Bodnárné Burzán Judit Hazmat

Bodnárné Burzán Judit

Ügyfélszolgálati vezető

+36(20)288-8314
ugyfelszolgalat@hazmat.hu

Nagy Adrienn

Munka- és tűzvédelmi szaktanácsadó

+36(20)405-6040
szolgaltatas@hazmat.hu

Milus József Hazmat

Milus József

Tűzoltókészülék karbantartó, tűzoltóvízforrás felülvizsgáló

+36(20)405-5980
ugyfelszolgalat@hazmat.hu

Hajdu Zoltán Hazmat

Hajdu Zoltán

Tűzoltókészülék karbantartó, tűzoltóvízforrás felülvizsgáló

+36(20)624-4885
ugyfelszolgalat@hazmat.hu

Szentmiklósi Tamás Hazmat

Szentmiklósi Tamás

Tűzoltókészülék karbantartó, tűzoltóvízforrás felülvizsgáló

+36(20)250-9665
ugyfelszolgalat@hazmat.hu

Aktualitásainkért kövess minket a Facebook-on!