Díjak

Szent Flórián-napi koszorúzás és állománygyűlés

Szent Flórián

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2016. május 5.-én tartotta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
a Szent Flórián-napi koszorúzás és ünnepi állománygyűlését Püspökladányban.

A Hazmat Kft ügyvezetője, Szabó Balázs elismerésben részesült,
a katasztrófavédelemmel folytatott eredményes együttműködésért.

Szent Flórián-napi koszorúzási ünnepséget és ünnepélyes állománygyűlést tartott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2016. május 5-én Püspökladányban, ahol összesen negyvenöt katasztrófavédelmi alkalmazott részesült tárgyjutalomban. A rendezvényen a rendőrség és a büntetés végrehajtás vezetői is részt vettek.

Az ünnepélyes állománygyűlést a Dorogi Márton Művelődési Központban tartották. Először Rácz Vivienn, a BFC Karacs Ferenc gimnázium és Szakképző Iskola tanulója szavalta el Erdély László – A tűzoltó című versét, majd Kovács Ferenc tű. dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató mondott beszédet. Az igazgató Szent Flórián legendájáról és a tűzoltónap kialakulásáról osztotta meg gondolatait, majd Dombi Imréné, Püspökladány város polgármestere is köszöntötte a tűzoltókat. Köszönetét fejezte ki azért, amiért a kollégák folyamatos készenlétben, sokszor életveszélyes helyzetekben is helytállnak.

A beszédek után a polgármester és a megyei katasztrófavédelmi igazgató elismeréseket, jutalmakat adott át az állomány arra érdemes tagjainak.

Aktualitásainkért kövess minket a Facebook-on!

Hazmat Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

Vissza a listához